Nu e…

… Arvid här

Här tillsammans med en av sina stolta mostrar.

Älskar dig mest i Hela världen

Hipp hipp…

…hurra på min födelsedag, idag fyller jag 35 år.

I år har det hänt en del, mamma och pappa har köpt en stuga, utsikten från stugan kan du se på bilden nedan. Jag har fått reda på att jag skall bli moster.

Älskar dig mest i hela världen.

Alla…

…hjärtans dag idag.

Vi grävdes ner samma dag morfar och jag med 15 års mellanrum.

Älskar dig mest i hela världen

Då…

…var det dags igen, ännu en födelsedag här uppe i kylan. Vi blir fler och fler som delar på tårtan på min födelsedag, så det är inte så ensamt längre.

Idag hann hjärtat med rosor mamma var här och la vid min grav i morse snöa igen innan pappa fick tummen ur för att komma förbi och fota.

Älskar dig mest i hela världen

Morfar…

…kom upp till oss för en stund sedan, så nu får mormor sällskap. Jag tar hand om dom som jag gör med alla nära och kära som kommer förbi. Morfar fyllde 90 år i år och kämpade på efter att mormor dog i våras men nu orkade han inte mer. Bifogar en bild pappa tog på morfar när Maud och Catharie hoppade fallskärm i våras.

Älskar dig mest i hela världen

Mormor…

…kom upp till oss strax efter midnatt. Hon skulle fyllt 94 år i år, nu slipper hon i varje fall värken i fingrar och leder. Jag tar hand om henne som jag gjort med alla andra som kommer hit. Bifogar en bild pappa tog på mormor när mamma och han var där och hälsade på förra helgen.

Älskar dig mest i hela världen

Borde…

…varit en rolig dag idag, vi skulle haft kalas här på kyrkogården farmor och jag, farmor skulle fyllt 79 år idag. Men det blir inget roligt kalas då min faster, pappas lillasyster, farmors äldsta dotter Ylva gick bort nu på förmiddagen. Mamma och pappa kommer förbi senare med blommor och ljus för Ylva, farmor och mig.

Ylva vid Sandras bröllop 2018.

Tjingeling