Hipp hipp…

…hurra på min födelsedag, idag fyller jag 35 år.

I år har det hänt en del, mamma och pappa har köpt en stuga, utsikten från stugan kan du se på bilden nedan. Jag har fått reda på att jag skall bli moster.

Älskar dig mest i hela världen.

Alla…

…hjärtans dag idag.

Vi grävdes ner samma dag morfar och jag med 15 års mellanrum.

Älskar dig mest i hela världen

Då…

…var det dags igen, ännu en födelsedag här uppe i kylan. Vi blir fler och fler som delar på tårtan på min födelsedag, så det är inte så ensamt längre.

Idag hann hjärtat med rosor mamma var här och la vid min grav i morse snöa igen innan pappa fick tummen ur för att komma förbi och fota.

Älskar dig mest i hela världen

Morfar…

…kom upp till oss för en stund sedan, så nu får mormor sällskap. Jag tar hand om dom som jag gör med alla nära och kära som kommer förbi. Morfar fyllde 90 år i år och kämpade på efter att mormor dog i våras men nu orkade han inte mer. Bifogar en bild pappa tog på morfar när Maud och Catharie hoppade fallskärm i våras.

Älskar dig mest i hela världen

Mormor…

…kom upp till oss strax efter midnatt. Hon skulle fyllt 94 år i år, nu slipper hon i varje fall värken i fingrar och leder. Jag tar hand om henne som jag gjort med alla andra som kommer hit. Bifogar en bild pappa tog på mormor när mamma och han var där och hälsade på förra helgen.

Älskar dig mest i hela världen

Borde…

…varit en rolig dag idag, vi skulle haft kalas här på kyrkogården farmor och jag, farmor skulle fyllt 79 år idag. Men det blir inget roligt kalas då min faster, pappas lillasyster, farmors äldsta dotter Ylva gick bort nu på förmiddagen. Mamma och pappa kommer förbi senare med blommor och ljus för Ylva, farmor och mig.

Ylva vid Sandras bröllop 2018.

Tjingeling

33…

…år blir jag idag, för man slutar väl inte fylla år bara före att man ligger i en urna på kyrkogården.

Det är inte utan att man undrar hur livet kunde sett ut om det som inte fick hända aldrig hänt. Idag hade det nog inte varit någon stor fest med tanke på hur året sett ut, men en prinsesstårta som pappa gillar hade det nog fått bli i varje fall. Både mamma och pappa arbetar hemifrån i dessa underliga tider bl.a. för att kunna hjälpa mormor och morfar som är till åren komna mormor har fyllt 93 och morfar blir 90 år nästa gång.

Som vanligt så måste jag beklaga mig lite, pappa är rent ut sagt skitkass på att hjälpa mig med uppdateringar på sidan, jag vet inte hur jag skall få honom att göra detta. Kan det bero på att han, mamma och mina systrar lärt sig hantera att jag inte är med och tar plats? Jag får vara glad över att han är här inne och uppdaterar en gång om året.

Han och mamma är i varje fall uppe och hälsar på mig och min farmor som ligger här i närheten ett par gånger i veckan. Under vinterhalvåret så tänder de även ljus hos mig och farmor varje vecka.

Vad har hänt för övrigt? Mamma och pappa har reducerat bilparken nu är det bara cabben som jag var med och köpte med pappa och en liten XC40 laddhybrid kvar den minsta Volvon de haft på länge, men den går grymt bra.

Mamma och pappa har inte varit ute och rest som de brukar tur att de hann med en tripp till USA och Karibien i våras innan det sket sig med resor.

Fortsättning följer.

Tjingeling

Ännu…

…en födelsedag här på kyrkogården, idag skulle jag ha fyllt 32 år. Av alla mina födelsedagar har jag och min familj fått fira 12 st här vid min gravsten.

Mamma och pappa har varit här och dom kommer nog förbi mig senare under dagen också.

Älskar dig mest i hela världen