33…

…år blir jag idag, för man slutar väl inte fylla år bara före att man ligger i en urna på kyrkogården.

Det är inte utan att man undrar hur livet kunde sett ut om det som inte fick hända aldrig hänt. Idag hade det nog inte varit någon stor fest med tanke på hur året sett ut, men en prinsesstårta som pappa gillar hade det nog fått bli i varje fall. Både mamma och pappa arbetar hemifrån i dessa underliga tider bl.a. för att kunna hjälpa mormor och morfar som är till åren komna mormor har fyllt 93 och morfar blir 90 år nästa gång.

Som vanligt så måste jag beklaga mig lite, pappa är rent ut sagt skitkass på att hjälpa mig med uppdateringar på sidan, jag vet inte hur jag skall få honom att göra detta. Kan det bero på att han, mamma och mina systrar lärt sig hantera att jag inte är med och tar plats? Jag får vara glad över att han är här inne och uppdaterar en gång om året.

Han och mamma är i varje fall uppe och hälsar på mig och min farmor som ligger här i närheten ett par gånger i veckan. Under vinterhalvåret så tänder de även ljus hos mig och farmor varje vecka.

Vad har hänt för övrigt? Mamma och pappa har reducerat bilparken nu är det bara cabben som jag var med och köpte med pappa och en liten XC40 laddhybrid kvar den minsta Volvon de haft på länge, men den går grymt bra.

Mamma och pappa har inte varit ute och rest som de brukar tur att de hann med en tripp till USA och Karibien i våras innan det sket sig med resor.

Fortsättning följer.

Tjingeling